Svar på spørsmål

Når videoen du filma blei for klein til å legge ut på bloggen... #Denkjensla #Truestory

 Venn med best klesstil? Eg har så mange venner som kler seg så fint og forskjellig, at det er heilt umogleg. Alle er skikkelig stilige, og så kjem eg i mine psykideliske bukser... til mitt forsvar så var det tentamen den dagen.

Venn som sminker seg best? Syntes alle sminker seg fint, og er utruleg fine uten sminke, men om eg må seie nokon, så må det bli Svein Andrè. Han er bare heilt fabulous.

Største frykt? Melon? Hehe, bare tulla. Eg er redd for gløymsel - at alt me har gjort, bygd og sagt kjem til å forsvinne. Eg er og skikkelig redd for å få sceneskrekk. Kan du tenkje deg noko verre? At du står på ein scene føre hundrevis av folk, og du ikkje klarer å få fram ein lyd?

Største "Celebrity Crush"? Flott at nokon vil vete det, då. Nei, eg har egentlig aldri hatt eit "crush" på nokon kjendisar, eg skjønner meg ikkje på det. Beliebers er eit veldig rart fenomin i mitt univers. Mens, når det er sagt, så fins det jo alltid fine kjendisar, som for eksempel Matthew Lewis (nam).

Dårligaste vane Eg seier "Ehm" og tar meg i håret heile tida.

Beste vane No clue.

Beste minne Eg klarer ikkje å velge eitt, men eg kan nemne nokon av dei beste: Paris med Kristine, TT12, musikalen Hår.

Yndlingsbutikk Av dei eg har vore i, så må eg seie Kremmerhuset (eg elskar dilldall), og av dei eg ikkje har vore i, må eg seie Urban Outfitters.

Kva guttar likar du ;) Her har de eit veldig beskrivande bilete eg lagde til dykk:Håper de fant det opplysande :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits